Lokala förmågor goes mission

lö 29.9 kl. 14.00

Besök på annan plats (Liljendal)

Lokala förmågor ordnas för tredje året i rad. Igen ställer en hel del lokala förmågor upp och sjunger, spelar teater och instrument, läser dikter mm.
Fina lotterier med ännu finare vinster.

Arbetsgruppen för mission ordnar dagen. Inträde 10 euro/13 år och äldre (innehåller även kaffe med dopp), 5 euro för 6-12 åringar och under skolåldern gratis.
Medverkande bl.a. Malena Jordas och Camilla Wiksten-Rönnbacka, Britta Heino, Kyrkokören, Adrian Perrera, Helen Westerholm, folkdansgrupp, Carina Fredriksson med fler.

Liljendal församling

to 15.11 kl. 18.30

Kyrkokören övar

Kyrkokören för sångare i Liljendal, Lappträsk, Lovisa, Pernå, Strömfors, Mörskom är välkomna med.
to 22.11 kl. 18.30

to 29.11 kl. 18.30