Tack och välkommen

fr 24.8 kl. 19.00 - kl. 23.00

Liljendal kyrka, Mariagården

I gemenskapens tecken måltid och nattmässa

Ibland är det dags att tacka för det som varit och därmed välkomna något nytt. När nu Liljendal församling upphör 31.12.2018 och Agricola svenska församling börjar sin verksamhet 1.1.2019, vill vi gärna samlas i gemenskapens tecken, tillsammans med församlingsbor i alla åldrar.

Vi inleder med en gemensam måltid som vi kryddar med anekdoter, fotoutställning, musik med mera i Mariagården. Du får gärna bidra med egna minnen.

Efter middagen firar vi en stämningsfull nattmässa med mycket musik och sång i kyrkan kl. 22.

Lappträsk kyrka

Dopmusikal för alla åldrar

Lappträsks svenska församlings barnkör Barnklangen uppträder med Dopmusikalen i Lappträsk kyrka.
on 29.8 kl. 14.30

Lovisa kyrksalen

Ungdomskör Treklangen för hela Lovisanejden

Vi sjunger låtar från vår tid (musikal, pop, med mera). Ni får själva vara med och bestämma vad vi sjunger. Alla är välkomna med!