Vintagelopptorg med kvalitetsvaror, utställning av änglar samt lotteri

lö 16.6 kl. 09.00 - kl. 14.00

Liljendalgården

Har du någon ängel som du vill visa upp? Eller kvalitetslopptorgsvaror du kan tänka dig att skänka till välgörenhet? Och så har vi förstås vårt lotteri som vanligt där var fjärde lott vinner.

Vi samlar in olika slags änglar; änglar från olika tider. Har du en ängel du vill bidra med? Vi lägger upp en utställning under Liljendaldagarna på lördagen i Liljendalgården.

Samtidigt har vi missionens lotteri. Vill du bidra med lotterivinster, tar vi gärna emot nya saker, godis, livsmedel, blommor osv. Vinsten går oavkortat till vårt projekt bland handikappade barn i norra Etiopien genom Finska missionssällskapet.

Vintagelopptorg med kvalitetsvaror. Välkommen och fynda bland Arabias kärl och andra kvalitetsvaror. Vill du bidra med något för välgörenhet, får du gärna skänka varor till oss.

fr 24.8 kl. 19.00 -23.00

Liljendal kyrka, Mariagården

Tack och välkommen

I gemenskapens tecken måltid och nattmässa

Lappträsk kyrka

Dopmusikal för alla åldrar

Lappträsks svenska församlings barnkör Barnklangen uppträder med Dopmusikalen i Lappträsk kyrka.
to 6.9 kl. 9.30

Mariagården

Vuxen-barnklubben Krubban

En klubb för vuxna som är hemma med sina barn.