Församlingsresa till Tallinn och herrgårdar

ti 17.4 kl. 06.15 - on 18.4 kl. 22.30

Församlingsresa till Tallinn och herrgårdar

Estland

Kom med på intressant församlingsresa till Tallinn och herrgårdarna Palmse gård och Sagadi Herrgård i Lahemaa 17-18.4.2018

Församlingsresa för alla som bor i Lappträsk och Liljendal men också för övriga intresserade. Tisdag:Busstransport från Lappträsk via Liljendal Sale till Västra hamnen. Båtresa med Eckerö Line. Frukost ombord. Ankomst till Tallinn. Svenskspråkig guide möter och tar oss på city tour, besök i svenska kyrkan och promenad i gamla stan. Vi bor i Gamla stan på Hotell Bern. Rum även för allergiker och rörelsehindrade. Onsdag: Palmse gård 80 km öst om Tallinn. Herrgård/friluftsmuseum, parker, trädgårdar, historiska byggnader, utställningar, palmhus osv. Sedan till Sagadi herrgård. Histori över 500 år gammal. Känt naturubildnings- kultur och turistcentrum. Alleer, välskötta byggndaner, dammar, herrgårdspark, museum. Tillbaka till Tallinn och båten. Start hemåt kl. 18.30 med Eckerö Line. Buffetmiddag ombord. Hemma igen ca.22-22.30. Pris:270 euro/person: buss, chaufför, båtresa med frukostbuffé och middagsbuffé. inkvartering i dubbelrum + frukost, svenskspråkig guide, inträden. Reseledare diakon Susann Stenberg och kyrkoherde Stina Lindgård. Enkelrumstillägg 25 euro.

Tag kontakt