VUXNA

Verksamhet för vuxna, mötesplatser för vuxna är viktigt. Intresse och möjlighet att delta styr oss till de mötesplatser som vi upplever som angelägna.

Följande verksamhet för vuxna finns, förutom högmässorna:

Öppet café på Annagården en gång i månaden.

Tjejharmoni en gång i månaden kl. 18 i Prästis. Gruppen är för kvinnor i alla åldrar. Samtal, gemenskap,servering och glada skratt står på menyn. Ledare är Bebban Reinholm-Saarinen och Nea Westerholm.

Bibelstudiegrupp Cellis en gång i månaden på Mariagården.

8 euros lunchen i Mariagården.

Karabastu en gång i månaden, varanna gång i Lappträsk och varannan i Liljendal. Se nedan för datum och tider.

Läsmöten varannat år på olika håll i Liljendal. Visst är unga och barn välkomna med till dem också.

Karabastu

Bastun är varm för herrar några gånger under hösten 2017. Vi badar bastu och talar manliga saker. Vi tänder eld i kakelugnen eller grillen. Bastubadande för män i alla åldrar är välkomna med! För mer information & frågor kontakta: Linus Stråhlman, linus.strahlman@evl.fi Höstens datum:

23.8 kl 18 i Lappträsk församlingshem

20.9 kl 18 i Prästis i Liljendal